Onze honden

Momenteel hebben wij drie Australian Cobberdog teefjes. Daarnaast woont er nog een Oudduitse herder bij ons. Onze honden wonen bij ons in huis en maken deel uit van onze familie. Wij gaan er vanuit dat pupkopers op dezelfde manier met hun hond omgaan. Wij vinden dat er een band vanuit liefde, vertrouwen en wederzijds respect moet zijn. Hieronder zullen wij Guusje, Lizzie en Billie kort voorstellen. Kijk op onze Facebookpagina voor hun dagelijkse belevenissen.Fifth Avenue Guusje


Onze Guusje is geboren op 15 juni 2019 bij Fifth Avenue Cobberdogs in Hattem en is een mini Australian Cobberdog: 37 cm hoog en 9,5 kg. Ze heeft een mooie caramelkleurige fleecevacht. Guusje is inmiddels helemaal goedgekeurd en heeft alle testen geweldig doorstaan. 

Guusje is een gevoelig en lief hondje. Ze kijkt in vreemde situaties graag eerst de kat uit de boom. Ontzettend lief is hoe ze zich aanpast aan haar omgeving. Zo zal ze met de oude hond van mijn ouders nooit onbesuisd spelen terwijl ze dit met de jonge hond in de straat wel doet. Dit zie je ook terug in haar gedrag bij kinderen. Ze is altijd in voor een knuffel. Wel weet ze op een nette manier haar grenzen aan te geven. Al met al is het een heel sociaal dier dat graag met haar baasjes onderweg is. 


My Dog Happy Boo Lizzie


Wij zijn ontzettend blij en dankbaar voor de komst van onze kleine Belg. Lizzie komt bij My Cobber, My Dog vandaan. Hier is ze 12 juli 2020 geboren. Officieel is ze een Australian Labardoodle (WALA) en wij willen haar lijn als infusion gaan gebruiken bij de Cobberdogs. Lizzie haar papa is Roo, de broer van onze eigen Guusje en haar mama is Pixie. Dat betekent dus dat we tante en nichtje in huis hebben. Lizzie en Guusje hebben veel van elkaar weg. Lizzie is ontzettend lief, graag bij haar baasje en altijd vrolijk. Af en toe heeft ze haar dolle tien minuten. Hier in huis is ze voor de Duvel niet bang en weet ze goed haar grenzen aan te geven tussen alle anderen die hier leven. Ze is gek op visite en zal dan ook niet aarzelen op schoot te springen. Andere honden vindt ze soms wel een beetje spannend. 
Lizzie is een mini en zal zo rond de 35 cm schofthoogte en 7,5 kg worden. Ze heeft de kleur chocolate. We zijn benieuwd of dit nog lichter gaat worden. 
Eerst nog maar even heerlijk pup zijn voordat alle testen kunnen beginnen! Ergens in 2022 hopen we Lizzie te kunnen laten dekken als alles ok√© bevonden wordt. 


My Dog Rio's Ikigai Billie

En toen waren er ineens twee Belgen in huis! Op 17 juli 2020 mocht ik aanwezig zijn bij de geboorte van een nestje Cobberdogs van Fee X Milow, niet wetende dat hier uiteindelijk ook een pup voor ons bij zou zitten. Billie is een verlegen en ontzettend zachtaardig hondje, dat bij bekenden in de buurt ook echt de clown uit kan hangen. Ze is af en toe een beetje lomp, maar daar waar Lizzie af en toe nog kan snauwen omdat ze iets niet wil, zal Billie dit nooit doen. De goedheid en zachtheid zelve. Als je haar vertrouwen hebt, dan gaat ze helemaal voor je. 
Billie is een kleine medium. Ze zal zo een 43 cm hoog worden en rond de 15 kg. Haar kleur is caramel. Ze komt uit heel fijne en unieke lijnen waarmee we ons fokprogramma meer diversiteit proberen te geven. Met de juiste reu komen hier prachtige mini tot kleine medium puppies uit. We hopen dat Billie ergens in 2022 een mooi nestje mag gaan krijgen als alle uitslagen goed zijn.