Reico Partner Tuil

Zowel onze volwassen honden als pups krijgen een afwisselend dieet van vers vlees gecombineerd met brokken. Hierin speelt Reico een grote rol. Het is lastig om een kwalitatief goede brok te vinden waar geen onnodige ingrediënten in zitten. 
Reico is een uniek merk dat gebruik maakt van soortgetrouwe voeding die beschikt over een mineraal evenwicht. Dit gaat verzuring van het lichaam tegen. De meest voorkomende klachten, zoals overmatig verharen, niet fijn ruiken, lastige stoelgang, reactiviteit of juist lusteloosheid komen voort uit deze verzuring. 
Door gebruik te maken van zowel vers vlees als brokken/blikvoer zullen onze pups straks beide gewend zijn en kunt u als baasje bepalen wat u kiest. Omdat het beide perfecte voeding voor de hond is, is er geen goede of foute keuze. 

Wij zijn zo te spreken over de producten van Reico, dat wij besloten hebben om Reico Partner te worden. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in het voer, dan kijk ik graag met je mee!  Een berichtje via onze mail ([email protected]), whatsapp of social media is allemaal oké.